Genel

Takı Alemi | Sıkça Sorulan Sorular

Web sitemizde satılan tüm ürünlerin üretimi, atölyemizde kendi ekibimiz tarafından yapılmaktadır ve stok sorunumuz yoktur, dilediğiniz üründen dilediğiniz adette üretim yapabiliriz.

Evet sitemizde satılan tüm ürünler 925 ayar gümüştür. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Özelleştirme seçenekleri modele göre değişirken; lazer ile isim yazma, taş değişimi ve renk değişimi gibi özelleştirmeler yapılabilir.

Kalıp ve tasarım maliyetlerini karşılamanız durumunda, dilediğiniz tarzda tamamen size özel ürünler tasarlayabiliriz.

Perakende satış mağazamız yok, toptan alışveriş yapmak isterseniz toptan satış mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Web sitemizdeki tüm ürünler her an hazırda bulunmuyor ama mağazamızı ziyaret edebilir ve her durumda yüzlerce model ürünü inceleyebileceğiniz gibi hazırda olmayan ürünlerden de sipariş oluşturabilirsiniz.

Parmağınızı bir ip yardımı ile ölçebilirsiniz ama genelde hatalı ölçüm yapıldığı için herhangi bir kuyumcuya giderek(Genelde ücretsiz) ölçtürmenizi tavsiye ediyoruz. Yanlış alınan ölçülerde yüzüğünüze tekrar boy yaptırmak durumunda kalabilirsiniz.

Evet, tüm kredi kartları için taksitle ödeme yapabilirsiniz.

Maalesef kapıda ödeme seçeneğimiz bulunmuyor. Havale ile ve Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz.

Dilerseniz siparişinizi atölyemizden elden teslim alabilirsiniz ama ürününüz hazırlayabilmemiz için gelmeden önce siparişinizi oluşturmanız gerekir, üretim süreci tamamlandığında teslim alabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerin üretim sürecini 3 iş günü içinde tamamlayıp kargoya teslim ediyoruz. Bulunduğunuz konuma göre 1-2 gün kargo süresiyle size ulaşacaktır.

Yüzük ölçünüzü hatalı seçmeniz durumunda, yüzüğünüze yeniden boy yapılması gerekir. Kargo masraflarını karşılamanız durumunda yeni aldığınız yüzüğünüze ücretsiz olarak yeniden boy yapabiliriz veya dilerseniz herhangi bir kuyumcu veya gümüş mağazasından da boy yaptırabilirsiniz.

Kullanıma ve ortama göre zamanla solma yaşanabilir ama parlatma bezi ile bakımını yaparak bu süreyi uzun tutabilirsiniz. Solması durumunda hammaddesi değerli maden gümüş olduğu için kolaylıkla parlatılabilir. Kargo masraflarını karşılamanız durumunda, zaman gözetmeksizin bakım ve parlatma işlemlerini ücretsiz olarak yapıyoruz.

Yasal süre içinde, yasalara uygun olarak, satın aldığınız ürünü iade edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir