TakiAlemi Logo

Gümüşün Sanatla İşlendiği Yer Takı Alemi

20 Yılı aşkın süredir gümüşü sanatla işleyen firmamızın online yüzünü sizler için hizmete açıyoruz. Üreticiden son kullanıcıya ulaşan en kısa yol olan Takı Alemi’nden trend ürünleri alabileceğiniz gibi seçtiğiniz ürünleri kendi talepleriniz doğrultusunda özelleştirebilirsiniz.

Toptan olarak ihracat ve iç piyasa için üretim yapan firmamız, perakende tarafında son kullanıcı müşterilerimiz için online kanaldan hizmet vermektedir. 

Kehribar Taşlı Otantik Gümüş Yüzükler, Tarz Gümüş Kolyeler, Bileklikler ve Gümüşe Dair Her Şey Takı Alemi’nde. 

Yeni trend ürünleri, sürpriz hediyeleri ve online satışa özel indirimleri kaçırmamak için Takı Alemi’ni sosyal medya platformlarından takip edebilirisiniz.

Geçmişten günümüze popülerliğini devam ettiren, Yüzükler, Kolyeler ve Bileklikler ile sizlerde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.  Üretim aşamalarına bakacak olursak her aksesuarda olduğu gibi gümüş takılar da belli başlı aşamalardan geçerek tüm güzellikleri ile vitrinlerdeki yerini almaktadır.

 Gümüş aksesuarlar üretilmeden önce tabi ki yapılacak olan tasarıma karar vermek ilk aşamadır. Sonrasında yapılacak olan çizim ve ölçüm aşamalarının ardından kullanılacak olan gümüş madeni temin edilerek üretim aşamasına geçilmektedir.

Sonrasında özel çekimleri yapılan ürünlerin sunumları yapılmaktadır. Beğendiğiniz ürünleri sorunsuz şekilde sizlere ulaştırmak, şıklığı sanatla işlerken kaliteden ödün vermeden üretimi tamamlamak en önemli önceliklerimizdendir.

Memnuniyetinizi önemsiyoruz.

minyatur tezgah

Neden Biz?

imalat

Üretici Firma

Satışını yaptığımız ürünleri kendi imalatımızda sizler için özel olarak üretiyoruz. En uygun fiyat garantisi Takı Alemi'nde

kolay iade

Kolay İade

Satın aldığınız ürünleri iade süresince koşulsuz iade edebilirsiniz. İade sürecinde, Bahaneler üretmeden kolayca süreci tamamlıyoruz.

ssl

Güvenli Alışveriş

Sitemizde yapacağınız işlemler 256Bit SSL şifreleme ile güvenli şekilde işleniyor. Verilerinizin güvenliğini önemsiyoruz.